Meghívó és program

A „Vértesacsai Kazay Gyógyszerészeti Alapítvány” tisztelettel és szeretettel hív minden érdeklődőt egy Kazay megemlékezésre. Ez a alkalommal is, Kazay Endre szellemiségét felidézve, példaként gondolunk, a nehéz sorsú, zseniális gyógyszerész életének mindennapos küzdelmére. Miközben általában is:

Becsüljük a múltat, fogadjuk el a jelent, felelősen építsük a jövőt!

Találkozzunk 2015. szeptember 26-án szombaton, Vértesacsán a Gyógyszertárnál, Kazay Endre életének és munkásságának utolsó helyszínén.

    A részletes program a következő:

  • 09:30-tól találkozás Vértesacsán a Kazay Gyógyszertárban (József A. u. 58.)
  • 10:00-től program ismertetés, köszöntők, koszorúzás a Gyógyszertár falánál, Kazay emléktáblájánál
  • 10:50-től az Emlékszoba és a Gyógyszertár megtekintése
  • 11:30-tól Koszorúzás Kazay Endre sírjánál
  • 12:30-tól vendéglátás, és a szakmai hagyományőrzés témájának megvitatása, Kazay és az Alapítvány ürügyén
  • 14:30-tól kapcsolódóan, egy környékbeli érdekességet képviselő helyszín meglátogatását tervezzük az időjárás és a létszám függvényében

A további részletekről felvilágosítást ad dr. Burgetti László gyógyszerész 22-353-143 telefonon, illetve kazayalapitvany@indamail.hu címen.

Kérjük a tisztelt érdeklődőket, hogy részvételi szándékukról szíveskedjenek 2015. szeptember 05-ig nyilatkozni, hogy a kapcsolódó programot legalább a létszám ismeretében alakíthassuk. Telefon: 22/353-143. Email:kazayalapitvany@indamail.hu.

Bízva egy kedves megemlékezésben, – várjuk az érdeklődőket – hogy ünnepelhessük Kazay Endrét, a gyógyszerészt, a tehetséget, és a nagy egyéniséget.

Üdvözlettel:

Vértesacsai Kazay Gyógyszerészeti Alapítvány