XIV. Nyári Egyetem, Eger

XIV. Gyógyszerésztörténeti Nyári Egyetem 

Eger, 2017. július 6-9.

Gyógyszertári szerepkörök, gyógyszerészi munkakörök

Programtervezet:

A programtervezet elérhető itt:

Programtervezet

Jelentkezés:

A jelentkezéskor kérjük adják meg a születési évet ill. azt, ha rendelkezik nyugdíjas vagy diákigazolvánnyal. Köszönjük!

Utazás:

  • autóval: Budapestről Eger az M3-as autópályán közelíthető meg.
  • vonattal: a Keleti Pályaudvarról induló IC és gyors vonatokkal közelíthető meg a város, a MÁV Start honlap elérhető ITT.
  • busszal: Budapest Népliget megállóból indulva közelíthető meg Eger, menetrend elérhető ITT.

 

Szállás:

Szállásunk a Wigner Kollégiumba (3300 Eger, II. Rákóczi Ferenc út 2.) lesz. A Kollégium honlapja elérhető ITT. A Kollégiumban 2-3 ágyas, külön vizesblokkal (tusoló, WC) rendelkező, emeleti szobáink lesznek. Parkolni a Kollégium épülete előtt, csendes, nyugodt helyen, illetve az épület előtti zárt parkolóban lehet. A szállást elfoglalni csütörtökön délután (15-16 óra között) lehet, és vasárnap 9 óráig kell elhagynunk a szobákat (az autókat a parkolóban lehet hagyni, az időpontra csak a szobák takarítása miatt kell figyelnünk).

Étkezés: Az étkezéseink (reggel, ebéd, vacsora) a Kollégium éttermében lesznek.

Programjaink:

Idén is fél napos lesz városnéző túránk (pénteken délután), amely során sok szép szakrális emléket (Minorita templom, Bazilika) illetve néhány fontosabb egri épületet tekintünk meg. A sétára mindenképpen kényelmes cipőt javaslunk! Az egri várat terveink szerint szombat délelőtt tekintjük meg, kérjük, mindenki vegye figyelembe, hogy a várba több lépcső, illetve kisebb meredek (de könnyen járható) szakaszok vezetnek fel. A kirándulási programjainkon már nem fogunk sokat sétálni, ezek inkább “élménytúrák” lesznek. Szombaton délután Hadas városrészbe érdemes aprópénzt (100-200 Ft) hozni, hiszen több kézműves foglalkozás becsületkasszával működik.

Szeretettel várunk Mindenkit!